Stetoskop

Del ud af din mande-influenza

Nu har du mulighed for at dele ud af din mande-influenza. Statens Serum Institut søger nemlig syge mænd og børn.

Statens Serum Institut (SSI) har for andet år i træk oprettet Influmeter.dk, der med ugentlige spørgsmål skal samle nye informationer om influenza-epidemier. Tidligere har SSI kun været i stand til at samle informationer om de personer, der går til læge med deres influenza.

Da Influmeteret kørte sin første sæson sidste år, var det primært voksne kvinder, der tilmeldte sig. I år håber SSI på at få et bredere udsnit af befolkningen, derfor ønsker de sig flere mandlige deltagere og voksne, der svarer på vegne af børn.

Influmeteret er udelukkende baseret på en frivillig indsats. Tilmeldte vil én gang om ugen modtage en mail med nogle spørgsmål, der tager få minutter at besvare.

Influmeter er en del af det europæiske influenzanetværk.