Kokke-uddannelsen vil mærke Michelin

Silkeborg Teknisk Skole kan tage del i æren for de nye michelin-stjerner, der i går blev uddelt til Danmark. Og det vil betyde noget for tilgangen af elever fremover.

De to kokke Søren Jakobsen og William Jørgensen, der var blandt michelin-stjerne-modtagerne i går, har nemlig taget deres uddannelse i Silkeborg.

Kokkene står bag Gastromé, der var blandt de tre restauranter uden for København, der i går fik en michelin-stjerne.

Uddannelseschefen på Teknisk Skole, Arne Tang-Petersen, tror på, at de to kokkes succes kan mærkes i Silkeborg.

- Det betyder meget for uddannelsen og for området i det hele taget. Det tiltrækker en gruppe af stærke elever, som bliver endnu stærkere, når man er så godt, at man kan opnå stjernestatus, siger Arne Tang-Petersen til dr.dk.

Uddannelseschefen er sikker på, at der kommer flere kokkelærlinge, der vil stræbe efter den samme succes.