Foto: Region Midtjylland

Firedobbelt sammenstød på Ringvejen

Adskillige personer blev kørt på hospitalet, efter fire biler i går stødte sammen på Søndre Ringvej i et harmonikasammenstød.

Klokken 13.15 kom en 61-årig kvinde kørende i sydlig retning ad Søndre Ringvej, da bilerne foran hende bremsede.

Det opdagede hun ikke i tide, så hun ramte den forankørende bil, der blev ført af en 31-årig kvinde.

Sammenstødet skete med så stor kraft, at den 31-åriges bil blev skubbet frem i bilen foran, der blev ført af en 50-årig mand. Hans bil blev også skubbet frem i den forankørende bil, der blev ført af en 38-årig kvinde.

Den 61-årige kvinde blev kørt til hospitalet i Viborg med smerter i lænden og en hånd. Den 50-årige mand, den 38-årig kvinde og hendes passagerer blev også kørt til hospitalet for en sikkerheds skyld.