Bo & NyhedsSøren blev tidligere på årets nomineret til en Zulu Award i kategorien 'Årets Radioprogram'.

Morgenværter håber på ny nominering

Er tredje gang lykkens gang for Silkeborgs zulu-award-nominerede morgenværter, Bo Linde og NyhedsSøren?

To gange tidligere er de lokale radiofolk fra Din Radio 8600 blevet nomineret til Ekstra Bladets pris, ”Den Gyldne Mikrofon” – og nu er chancen der igen.

Ekstra Bladet opfordrer nemlig sine læsere til at nominere den eller de værter, som de synes fortjener prisen som Danmarks bedste radioværter.

Det er niende gang, at prisen uddeles, og selvom Bo og NyhedsSøren blev nomineret både i 2011 og i 2013, har de to morgenfriske silkeborgensere endnu ikke formået at tage prisen hjem. Men det er også op ad bakke, for selve afstemningen foregår på den måde, at Ekstra Bladets læsere skal vælge mellem 10 nominerede, og her går prisen altid til radiofolk, som er kendt over hele landet.

Ud over de foreløbig to nomineringer til lytterprisen ”Den Gyldne Mikrofon”, har de to lokale radioværter været nomineret til ”Zulu Awards 2015”, hvor det er branchefolk og medieeksperter, der står for nomineringen.

Hvis du synes, at Silkeborgs bedste morgenshow fortjener en nominering, så skriv en mail til Ekstra Bladet senest fredag den 28. august på [email protected].

Husk at skrive, at du nominerer ”Bo og NyhedsSøren” fra ”Din Morgen” på ”Din Radio 8600” til prisen.