Rendegraver

Gødvad Enge sættes til salg mandag

Mandag den 7. september starter salget af parcelhusgrundene i det bæredygtige boligområde Gødvad Enge. Lørdag den 5. september fejres det kommende salg med gratis pølser på udstykningen.

I Gødvad Enge er der fokus på fællesskab blandt beboerne og samspil med naturen. Der vil være bestemte krav til eksempelvis håndtering af regnvand og vedvarende energi.

Lørdag klokken 14 til 16 stiller borgmester Steen Vindum og Kommunens folk op til fejringen af startskuddet for salget. Det hele kommer til at foregå i Gødvad Enge med indgang fra Landskronavej. Her sørger Kommunen for pølsevogn og kolde drikkevarer.

Salget af de 30 parcelhusgrunde foregår i første omgang i en budrunde, hvor der er sidste frist for at afgive sit bud den 21. september.

Hvis de 30 grunde ikke alle er solgt efter den dato, bliver de sat til salg til de fastsatte mindstepriser, der starter ved 800.000 kroner.

Den 1. november er byggemodningen af Gødvad Enge afsluttet og køberne overtager grundene. Herefter kan byggeriet af 30 bæredygtige huse gå i gang.

De 30 grunde er på mellem 728 og 899 kvadratmeter og mindstepriserne er mellem 800.000 og 975.000 kroner.

(Artiklen opdateret 31. august kl. 09.48. Artiklen indeholdt fejl i forhold til tidspunktet for salget og fejringen. Ovenstående oplysninger er korrekte.)