Foto: Genrebillede

Grønnes har konfirmationstravlt

Der er ekstra gang i skrællerne, panderne og knivene hos Grønnes Gastronomi på Søndergade.

De skal nemlig for første gang, i denne sæson, stå for mad til konfirmationer.

Derfor er der lidt mere fart på i køkkenet.

- Vi var spændte på, om vi kunne nå at blive booket til at levere mad til konfirmationer, fordi vi først åbnede i starten af februar. Det er klart, det giver lidt ekstra travlhed, men det er kun dejligt, fortæller medejer Katja Grønne.

Kokkene møder klokken seks i morgen tidlig for at få styr på maden til de to konfirmationer, der skal leveres mad til, og de to konfirmationer, der bruger restaurantens arealer i morgen og lørdag.

- Der er meget klargøring, og samtidig med gæster i restauranten og a la carte-menu kan der være meget at se til. Men derfor er vi lige nu to kokke – normalt er vi kun én – så den ene kan gøre klar til konfirmationerne i morgen, siger kok Lasse Vig, samtidig med han skræller forskellige rodfrugter, som skal bruges i morgen.

https://soundcloud.com/dinradio8600/gronnes-endelig