Foto: Margrethe Løkkegaard

Galleri: Kræftramte børn fik dejligt minde

I går fik kræftramte børn og deres familier en dejlig dag med sol og fart på i mange forskellige sportsvogne. Arrangementet foregik på FDM Jyllandsringen, hvor Sportscar Event i samarbejde med Børnecancerfonden afholdt deres børnedag, hvor børn og deres familier kunne køre med og på den måde få et tiltrængt afbræk i en hård hverdag.

I det sekund, børnene satte sig i en bil, og bilen gassede op, kom smilet frem - enten i spænding eller i glæde over det, der snart skulle ske.

Børnene kunne blandt andet køre med politiets patruljevogn, hvor de selv kunne få lov til at sætte blå blink og sirener til, en Lamborghini eller en Ferrari.

Jason Watt kom også forbi og gav flere børn en tur i sin Ford GT40, som virkelig kunne komme op i fart.

Dagen var et lukket arrangement kun for kræftramte børnefamilier, og til sidst havde Sportscar Event sørget for en goodiebag med en masse legetøj og tøj i.

På lørdag gælder det åbne arrangement Sportscar Event, hvor alle kan købe ture med 120 forskellige sportsvogne i forskellige prislejer. Overskuddet går til Børnecancerfondens arbejde.

Du kan se billeder var arrangementet i galleriet nedenfor.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="13757" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1464772907470"]