Foto: Margrethe Løkkegaard

‘Hullet’ bliver scene for særlig koncert

Lørdag den 11. juni kan du få en helt særlig koncertoplevelse på Torvet i Silkeborg. En oplevelse, der med garanti aldrig vil gentage sig.

Kammerorkestret Lydenskab, operasangeren Andrea Pellegrini og det nordiske orkester Sorten Muld indtager nemlig bunden af parkeringskælder-byggeriet, og spiller derfra smukt mix af forskellige musikgenrer.

Kulturchef i Silkeborg Kommune, John Bøgelund Frederiksen, siger, at man i virkeligheden også kunne have kaldt det Toner fra Torvedybet - en Open Ear Concert.

- For ud over at det er helt særligt med en byggeplads som ’scene’, er det også helt unikt at publikum først og fremmest her skal lytte bag hegnet. Det kommer til at give en helt særlig stemning og oplevelse som man altid vil huske, siger John Bøgelund Frederiksen.

Arrangementet løber af stablen lørdag den 11. juni mellem klokken 10 og 11.30.