Jim Hansen er meget dedikeret med sit arbejde i Fight Center Silkeborg. En af hans positive sider er, at han sørger for at skabe en god og positiv stemning, når han træner sit hold (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Jim Hansen er Årets Ildsjæl

Jim Hansen fra Fight Center Silkeborg er kåret som Årets Ildsjæl i en landsdækkende afstemning. Med kåringen følger en kontantpræmie på 25.000 kroner.

Gennem halvanden måneds tid har kick-boksning-træner Jim Hansen konkurreret mod 138 andre nominerede om titlen som Årets Ildsjæl.

Sent i aftes lå det så fast, at Jim Hansen havde vundet førstepladsen.

- Jeg er her til aften en mand af få ord, jeg er ubeskriveligt stolt, beæret, taknemmelig og så meget mere, skrev Jim Hansen på Facebook i aftes.

I går var altså sidste mulighed for at stemme på Jim, og det var der mange, der valgte at gøre. I løbet af dagen lå han flere gange i skarp konkurrence med nummer to, men til sidst rykkede han fra.

Afstemningen endte med 7194 stemmer til Jim og 6472 stemmer til Trine Henriksen fra Fjerritslev på andenpladsen.

Det er benzinselskabet Go'on, der har arrangeret konkurrencen, hvor alle kunne indstille og vinderen skulle findes via offentlig afstemning.

En del af præmien på 25.000 kroner skal nu fungere som bidrag til et medlem af Fight Center Silkeborg, der har kvalificeret sig til VM i Las Vegas.