Foto: Preben Hansen, Silkeborg Foto

Ny fløj-spiller i Silkeborg-Voel

Freja Cohrt, der er fløjspiller i Silkebog-Voel, får efter sommerferien en ny fløjmakker, Laura Christiansen på 18 år.

- Silkeborg-Voel er stadig en udviklingsklub, og det er vigtigt for en klub som os, at vi kan tiltrække talenterne som Laura og kan være med til at rykke spillere som hende det sidste stykke vej. Så det bliver fedt at komme i gang med at arbejde med Laura, siger træner for håndboldholdet, Jakob Andreasen i en pressemeddelse.

Laura er hentet fra Randers HK, og hun glæder sig til at komme i den grønne trøje sammen med andre dygtige spillere.

- Jeg ser Silkeborg-Voel som en meget spændende klub, med mange unge spillere og et rigtigt godt træningsmiljø, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg er sikker på, at jeg har fundet det helt rette i Silkeborg-Voel, og jeg glæder mig til at få Jakob Andreasen som træner, siger Laura Christiansen.

Laura er en aktiv kvinde, der allerede har vundet flere mesterskaber på forskellige U-hold og i sidste sæson nåede hun at få en debut på ligaholdet i Primo Tours Ligaen og i europæisk sammenhæng.