Præsident Christian Overdal Aagaard (th.) vil byde deltagerne fra både nationale og internationale Lions-klubber velkommen til årsmødet i weekenden. Her står han med vicepræsidenten Ole Skjærbæk (Foto: Margrethe Løkkegaard).

Lions Club holder årsmøde i Silkeborg

Alle Lions-klubberne i Danmark kommer til Silkeborg for at holde årsmøde i den kommende weekend.

Planlægningsholdet fra de to lokale klubber Lions Club Silkeborg og Lions Club Silkeborg Theodora har brugt cirka to år på at gøre alt klar.

Omkring 200 deltagere fra både ind- og udland kommer til byen til arrangementet, der blandt andet byder på fanemarch med fodboldpigerne fra AC Silkeborg, et inspirerende foredrag og beskrivelse af Lions Clubs projekter og aktiviteter.

De fleste deltagere, hvor 70 er de officielle gæster, ankommer til byen i løbet af fredagen. Her bliver de modtaget af borgmester Steen Vindum ved en reception på Rådhuset.

Senere om aftenen kan deltagerne hygge sig sammen til en sammenslutning i Lunden.

Lørdag går årsmødet for alvor i gang i Jysk Musikteater, hvor Lions Club Silkeborgs præsident Christian O. Aagaard vil byde deltagerne velkommen sammen med borgmesteren.

Lions Club er en international humanitær organisation, hvor de lokale afdelinger herhjemme donerer penge til forskellige foreninger og formål.

Det gælder også på internationalt plan, hvor organisationen blandt andet har doneret penge til at hjælpe syriske flygtningebørn i Libanon og til at genopbygge blandt andet Thailand efter tsunamien i 2004.