Foto: Hospitalsenhed Midt

Hospitalet skifter lægefaglig direktør

Hospitalerne i Silkeborg, Viborg, Skive og Hammel skal have ny lægefaglig direktør. 63-årige Christian Møller-Nielsen går på pension.

- Jeg stopper nu, mens jeg stadig føler mig nogenlunde på toppen. Det har været utroligt privilegeret og inspirerende at arbejde sammen med talrige engagerede fagfolk og ledelser på mange forskellige hospitaler og i mange funktioner. Specielt har det været en fornøjelse at kunne være en del af udvikling, som har skabt et betydeligt bedre hospitalsvæsen for patienterne, siger Christian Møller-Nielsen.

Han kom i 2003 til Silkeborg Centralsygehus i en stilling som cheflæge, hvor han var i fem år, indtil han i 2008 skiftede til stillingen som cheflæge for Regionshospitalerne i Viborg, Skive og Kjellerup.

Christian Møller-Nielsen kom dog igen til at være cheflæge for Silkeborg, da sygehusene i 2011 fusionerede til dannelsen af Hospitalsenhed Midt.

Den 1. oktober er det så slut, når han går på pension som lægefaglig direktør.

Den kommende pensionist kommer ikke til at savne gøremål. Han fortsætter sit årelange engagement i lokalpolitik i Favrskov kommune, og på hjemmefronten bliver der mere tid til familien og en større juletræsproduktion.

Stillingen som lægefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt bliver opslået snarest.

[caption id="attachment_14092" align="alignnone" width="300"]Foto: Region Midtjylland Foto: Region Midtjylland[/caption]