Foto: Google Maps

Gartnergården lukker privat-butikken

Gartnergårdens Butik på Nordre Højmarksvej har sidste åbningsdag lørdag d. 25. juni. Fremover skal energien bruges på Gartnergården Engros.

I 1999 åbnede ægteparret Lisbet og Peter Andersen butikken, der henvendte sig til private. I forvejen havde de Gartnergården Engros.

- Dengang var interessen ikke så stor for råvarer af høj kvalitet, men vi tog chancen, og det er gået meget godt. Vi har haft fantastiske kunder og fremragende medarbejdere, så det er selvfølgelig lidt trist, siger Lisbet Andersen.

Årsagen til at parret lukker butikken er blandt andet, at den mangeårige butikschef har valgt at søge nye udfordringer.

- Vi har stået ved en skillevej, hvor vi har valgt at lukke butikken. Vi er blevet bedsteforældre til en lille pige på snart 1 år, og samtidig er der opstået flere muligheder i vores kerneforretning, siger indehaver Lisbet Andersen.

Stort potentiale i området
Da Peter og Lisbet i sin tid købte grunden på Nordre Højmarksvej, var den placeret ude på landet. Nu er byen kommet tættere på. Hele kvarterer er blevet bygget op i nærheden, og der er flere planlagte boliger på vej. Samtidig er der på matriklen mulighed for at etablere mere detailhandel, og det har skabt stor interesse fra investorer og udviklere.

- Der er et stort potentiale i matriklen. Vi kan godt mærke, at det er en attraktiv beliggenhed. Det har selvfølgelig også været en del af overvejelserne, siger Lisbet Andersen.

Der er ingen konkrete planer på plads for de bygninger, der har huset Gartnergårdens Butik.

- Vi holder mulighederne åbne. For os handler det om, at vi skal bruge vores fokus og energi på Gartnergården Engros, der altid har været vores kerneforretning, siger Lisbet Andersen, der gerne vil takke alle kunder i butikken for opbakningen gennem årene.

Gartnergårdens Butik starter ophørsudsalget torsdag den 16. juni. Sidste åbningsdag er lørdag den 25. juni.