Foto: Margrethe Løkkegaard

To spillere prøvetræner med SIF i dag

Når vore fodboldhelte fra Silkeborg IF her til formiddag tager hul på forberedelserne til den kommende sæson, vil der være nye ansigter i flokken.

Det har længe været kendt, at Niels Bisp Rasmussen, der kom til SIF på en fri transfer fra Vejle, er ny mand i truppen.

Men ud over central-forsvareren fra Nørreskoven vil der være yderligere to "ukendte" på Søholt.

Den 20-årige tjekkiske målmand, Jindrech Stanek bliver testet i et prøvetræningsforløb. Han har været på kontrakt i den engelske Premier League-klub Everton siden januar 2014, hvor han har været klubbens tredje-målmand. Stanek er noteret for 27 officielle ungdomslandskampe for Tjekkiet.

Desuden vil Mikkel Cramer, venstre back fra Skive, også deltage i træningen. Han har siden 2014 spillet for Skive i den næstbedste række, men fik sin debut som professionel i Randers FC, som han har spillet 20 superligakampe for.