Foto: Ole Lystrup Iversen

Alma siger tak til Entreprenørgården

12-årige Alma Lystrup har fået sin tabte telefon igen, takket være Entreprenørgårdens medarbejdere. Så nu sender hun og hendes far en masse kærlighed de ansatte.

For et par uger siden var Alma Lystrup fra Maribo på lejrskole i Silkeborg, men på den sidste aften opdagede hun, at hendes Iphone var væk.

Ved at bruge funktionen "find my Iphone" kunne hun se på et kort, at den lå nede på Havnen - inde i en af de lukkede, bølgeformede bænke.

- Det var fysisk umuligt at komme ned til den, så Alma måtte tage toget fredag morgen uden sin telefon, skriver Almas far Ole på Facebook.

Familien kontaktede en gartner i Silkeborg Kommune, der henviste til Entreprenørgården og formanden for Vej- og Anlæg, Jon Høeg Pedersen.

Formanden handlede straks og fik nogle medarbejdere til at køre til bølgebænken og få Almas telefon ud. Tirsdag var den igen hjemme hos den 12-årige pige.

- Der tales så meget om dårlig kommunal service. Her er et eksempel på fremragende kommunal service, endda til en borger fra den anden ende af landet. Kæmpe tak fra hele familien til Jon og hans gutter fra Entreprenørgården, skriver Alma og hendes far på Facebook.

Fra Facebook:
I gjorde en kæmpe forskel for en pige på 12 fra Maribo! Så kære venner lad os skabe en lovestorm så denne besked kan ende hos Jon og hans gutter i Silkeborg og endnu bedre til Jons chef så de kan se hvor fantastiske sjakket er???? Det handler for mig om at gøre en forskel???????????? det her er bare verdensklasse af Silkeborg Kommune ????????

Foto: Ole Lystrup Iversen