Billede fra Facebook

Rørende besked fra afdød elevs familie

Forældrene til den 20-årige pige, der omkom i fredags under en vandretur i Canada med Silkeborg Højskole, bebrejder ikke skolen.

Forældrene og pigens bror har bedt Silkeborg Højskole om at offentliggøre en udtalelse, der lyder som følger:

Det er naturligvis med den største sorg, at vi har modtaget nyheden om, at vores dejligste og dyrebareste datter og søster er afgået ved døden i Canada. Vi vil gerne sige tak til alle for de varme tanker og ord, som der her er tilkendegivet.
Til alle jer på forårsholdet 2016 vil vi gerne sige jer tak fordi I var med til at gøre hendes højskoleophold til det største og bedste hun nogen sinde har oplevet. Aldrig har vi oplevet så glad en pige, og I må love os, at I tænker tilbage på jeres tid sammen med glæde uanset det, I har været vidne til. Det vil være i hendes ånd.
Vi betragter det, der er sket som et hændeligt uheld på en vandretur men med et tragisk udfald. Vi kan ikke bebrejde Silkeborg Højskole noget. På intet tidspunkt har vi haft følelsen af, at der blev slækket på sikkerheden.
Til alle jer unge og jeres forældre, der læser dette: Dyrk fællesskabet, tag ud i verden og mærk livet.