Til byrådsmøderne i slutningen af februar og i slutningen af marts mødte Forældrenævnet og mange andre bekymrede forældre op. Anja Bisgaard Gaede (på billedet) er formand for nævnet. Foto: Margrethe Løkkegaard

Forældre afleverer 3000 underskrifter

Forældrenævnet Silkeborg møder på mandag op til byrådsmøde med flere end 3000 underskrifter mod besparelser på børneområdet.

Forældrenævnet Silkeborg repræsenterer forældre, der er bekymrede over udsigten til nye besparelser.

Ved byrådsmøder i februar og marts mødte forældrene op, og i samme omgang blev en underskriftsindsamling startet, under overskriften "NEJ til ALLE besparelser på Børn & Unge området i Silkeborg kommune".

Underskriftsindsamlingen er nu slut, og ifølge næstformand i Forældrenævn Silkeborg, Rikke Christiansen, så rundede indsamlingen 3000 underskrifter i aftes.

Alle forældre er inviteret af Forældrenævn Silkeborg til at møde op sammen med deres børn til byrådsmødet på mandag. De er indbudt til kl. 16.50 i byrådssalen.

- Vær med til at sende byrådet på sommerferie, med jeres børn i erindringen, og tag børnene med til mødet, lyder det i invitationen.

Byrådet skal i efteråret tage endelig stilling til budgettet for næste år. Der er nu udsigt til besparelser for 3,5 mio. kroner på dagplejere og daginstitutioner, der er Forældrenævn Silkeborgs fokusområde.