Rema 1000 vil åbne butik i Them

Rema 1000 er i øjeblikket ved at forhandle med Silkeborg Kommune om køb af det gamle rådhus i Them. Rema 1000 vil rive rådhuset ned og bygge en dagligvarebutik på grunden.

Inden, der kommer underskrifter på handlen, skal de sidste detaljer på plads, og i den forbindelse bliver de nærmeste naboer hørt. Heriblandt Super Brugsen og Kiwi.

- Det gamle rådhus i Them har stået tomt gennem længere tid, så det er glædeligt, at der nu er en køber, og en stærk by som Them kan jo sagtens klare et større udbud af dagligvarebutikker, siger borgmester Steen Vindum (V).

Rådhuset ligger i Them-Centret, og grunden er knap 6.000 kvadratmeter. Her vil REMA 1000 bygge ny butik på 1.000 kvadratmeter.

- Vi har længe haft kig på Them og har nu fundet det helt rigtige. Vi har fået en supergod behandling, og Silkeborg Kommune er generelt god til at udvikle sine byer. Derfor vælger vi, at etablere os der, siger direktør Stephan Sørensen, REMA Etablering A/S.

REMA 1000 satser på at åbne butikken i foråret.

Rådhuset i Them har en mindstepris på cirka to mio. kroner.

Rådhuset i Them er det sidste af de tre gamle rådhuse, som blev i overskud efter kommunesammenlægningen. I Gjern er der supermarked og frikirke. I Kjellerup er rådhuset revet ned, og her vil boligselskabet Sct. Jørgen bygge boliger.