Foto: Margrethe Løkkegaard

Galleri: Aqua-skole er en våd fornøjelse

Sommerferien er for alvor gået i gang, og i kommunen er masser af børn i gang med sjove aktiviteter.

En af sommerferieaktiviteterne, som børnene kunne tilmelde sig, var Water Days/Aqua skole i Nordvestbadet.

DGI sendte grundidéerne ud til svømmeinstruktørerne i kommunen, og det har derefter været op til dem at finde på de konkrete lege og aktiviteter.

Hver dag har et nyt tema, og i dag har temaet noget med bolde at gøre, og derfor skal alle børnene være med til aktiviteter, som har en bold i sig.

Børnene blev i går delt op i tre hold: et til de mindste og to til de større børn. Holdene skifter mellem at være i vandet og på land, hvor der er aktiviteter, der passer til omgivelserne.

Alle børn oplever at spille rundbold, vandhåndbold og mange andre aktiviteter.

Mellem de planlagte aktiviteter får børnene lov til at lege frit - og her bliver vipperne brugt til den helt store guldmedalje.

Én af børnene, Rasmus, har i den grad fået luft under vingerne.

- Det fedeste ved at hoppe fra vippen er at være i luften. Det kilder rigtig meget i maven, siger Rasmus på 10, der selv valgte at være med på Aqua-skolen, fordi han så kunne være sammen med sin gode ven.

Så selvom vejret endnu ikke har vist sig fra sin bedste side, så får børnene en uge fyldt med sjove oplevelser sammen med gamle og nye venner.

 

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="14397" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1467112439236"]