SIF åbnede gruppespillet mod AaB. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF tog vigtigt point mod puljens tophold

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF åbnede nedrykningsslutspillet med en nulløsning mod AaB

FODBOLD Lørdag eftermiddag spillede SIF den første kamp i nedrykningsslutspillet, hvor AaB gæstede Mascot Park, og kampen endte 0-0, hvilket må betegnes som et fint resultat for begge mandskaber.

Inden søndagens bundbrag mellem Viborg FF og AGF har SIF’erne således seks point ned til de to lokalrivaler under stregen, mens der fortsat er tre point op til AaB, der topper puljen.

Nordjyderne havde de største chancer i lørdagens kamp, hvor SIF-spillerne var på hælene i indledningen. Gæsterne søgte hele tiden den dybe bold bagved Simon Jakobsen og Tobias Salquist i det centrale forsvar, og det var tæt på at give pote.

Den største chance tilfaldt AaB’s Jakub Sylvestr, der var helt alene med Thomas Nørgaard, men angriberen sendte bolden lige forbi mål. Efterfølgende fik værterne bedre styr på den defensive organisation.

SIF’erne kom bedre med i kampen, men det resulterede ikke i de helt store chancer.

Efter pausen var der langt mellem højdepunkterne, men AaB var tættest på at snuppe sejren, da Rasmus Würtz tog chancen udenfor SIF-feltet og sendte bolden på den ene stolpe.

Ind kom kuglen ikke, og selvom SIF’erne pressede en anelse på frem mod slutfløjtet, endte opgøret 0-0, og SIF’erne udbyggede dermed forspringet til forfølgerne under stregen.