Skitsen her viser de spærrede veje med rødt og omkørslen med grønt. Illustration: Vejdirektoratet

Asfaltarbejde i Silkeborg spærrer Østre Ringvej og flere andre veje

Der skal lægges asfalt på Østre Ringvej og en række andre, mindre veje i Silkeborg fra fredag den 7. april til onsdag den 12. april

SILKEBORG I den kommende tid vil der blive lagt ny afsfalt på Østre Ringvej og nogle mindre veje i Silkeborg, og det kommer til at gå ud over biltrafikken, mens vejene spærres. Det oplyser vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Arbejdet kommer til at stå på over to omgange.

Fra og med 7. april klokken 06.00 til og med 12. april klokken 24.00 er adgangen til idrætsanlægget fra Søholt Parkvej spærret, og adgang til idrætsanlægget skal derfor foregå via Ansvej.

Svinget ved Gødvad Bakke og Kornvænget bliver i dette tidsrum også spærret for gennemkørsel, men dog kun mellem klokken 9.00 og 15.00 - vejdirektoratet oplyser desuden, at nogle stier derudover også spærres.

Anden omgang af asfaltarbejdet står på fra og med mandag 10. april klokken 06.00 til og med onsdag 12. april kl. 24.00.

Her bliver Østre Ringvej fra Nørre Skov Bakke til Resenbrokrydset spærret, ligesom det også gør sig gældende for Platanvej fra Søholt Parkvej til Silkeborg Højskole. Også Søholt Parkvej, Oslovej fra Stavangervej til Østre Ringvej og vejen mellem Østre Ringvej og Bavnehøjvej er spærret i dette tidsrum.

Vejene vil i de angivne perioder være spærret for al biltrafik, men gående og cyklende kan fortsat passere. Biltrafik mellem Resenbrokrydset og Ansvej/Nørreskov Bakke opfordres til at benytte Silkeborgmotorvejen.