Jacob Lassen var godt skydende mod Odder. Foto: Ritzau Foto

BSV kom på overarbejde mod jyllandsseriehold

Michael Helligsø 

De danske mestre skulle arbejde hårdt for sejren mod Grindsted

HåNDBOLD Helt som ventet er Bjerringbro-Silkeborg videre til sjette runde af pokalturneringen Santander Cup.

Til gengæld var det mere overraskende, at klubben skulle slide hårdt for at ryste modstanderne fra Grindsted af sig i en pokalkamp, der havde samlet over 1000 tilskuere i den lokale håndboldarena.

De danske mestre vandt i sidste ende med 29-22, men det undertippede Grindsted-mandskab bed særligt i første halvleg rigtig godt fra sig og viste, at det langt fra er nogen tilfældighed, at holdet har vundet rub og stub i jyllandsserien i foråret.

- Det var et rigtig godt kommende divisionshold, vi mødte, siger BSV-træner Peter Bredsdorff.

- Vi måtte kæmpe godt for sagen, men i løbet af anden halvleg blev der ingen tvivl om udfaldet, siger han.

Faktisk var værterne i front med 6-3, før BSV kom lidt i gang, og ved pausen var stillingen 13-13. Grindsted nåede endda at komme foran 16-13 i starten af anden halvleg, inden BSV endelig fik sat sig på kampen og i løbet af anden halvleg stille og roligt fik trukket fra.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen gav en fridag til profiler som Nikolaj Øris, Nikolaj Markussen, Stefan Hundstrup, Søren Rasmussen, Michael V. Knudsen og Sebastian Skube.

Det betød, at der var godt med spilletid til U18-spilleren Jens Dolberg, der fik hele kampen og scorede fem gange undervejs. Det samme antal nåede Rasmus Jensen.

Dagens store BSV-skytte var dog højrebacken Jacob Lassen, der scorede 11 gange i pokalsejren.

BSV-træner Peter Bredsdorff nød at spille for fulde huse i Grindsted, hvor den lokale arena blev indviet med en flot kulisse.

- Det var præcis, som en pokalkamp skal være. Selv om vi har et hektisk program, var det en god aften. Det varmer mit håndboldhjerte med sådan en aften, siger han.