Det var en stor succes, da Lærke gav koncert i Aqua sidste år, og det regner man bestemt også med, at det bliver i år. Efter koncerten kan publikum møde Lærke, tage en selfie med hende og få hendes autograf.

Påskeaktiviteter og koncert med Lærke i Aqua

SILKEBORG I skolernes påskeferie byder Aqua Akvarium & Dyrepark på et væld af forårsaktiviteter. Hovedattraktionen lørdag den 15. april er Lærke Marquard.

Lærke, der er fra Silkeborg, blev landskendt, da hun blev nummer to til MGP - børnenes melodi grand prix i 2014. Hun er netop nu aktuel med sit album »Utrolig« med blandt andet hittet »Hvirvelvind«. Koncerten i Aqua er en af Lærkes første koncerter i år, inden hun tager på tour med »Gang i Danmark«.

Med sig på scenen har Lærke sine to seje dansere Nadia og Camilla, der er med til at sætte ekstra fart og kulør på showet.

Påsken byder traditionen tro også på mange andre forskellige aktiviteter i Aqua såsom æggeskattejagt, dyrepatrulje, Aquas maskot Villy, der giver krammer til alle, tegnekonkurrence, fodring af dyrene og præsentation af dagens dyr. Mandag, tirsdag og onsdag kan man besøge »Viking«, der smeder i skovhytten.

Vandlegeplads er også åben. Her kan børn og barnlige sjæle boltre, plaske og more sig med vandets kræfter i blandet andet sluser og bassiner - og det kan være klogt at have håndklæde og tørt tøj med.