Mand overfaldet i Nygade

Jesper Rosenquist 

En 39-årig mand blev overfaldet, efter han havde sparket til en bil i Nygade

SILKEBORG Fredag klokken 17.20 blev politiet kaldt ud til en voldsepisode i Nygade ud for Pizzaria Eiffel.

Her gik en 39-årig mand og hans venner forbi porten ved siden af pizzariet, hvor en 20-årig mand var ved at bakke sin bil ud. Den 39-årig mand og hans venner var tæt på at blive ramt af bilen. Det fik den 39-årige mand til at sparke til bilen.

- Det blev chaufføren så sur over, at han steg ud af bilen og væltede den 39-årige mand omkuld og slog hans baghovede ned i asfalten, fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg.

Den 39-årig mand blev efterfølgende behandlet for en skade i baghovedet på skadestuen, mens den 20-årige mand blev sigtet for vold.