Politiet løslader mand i røveri-sag fra Vibholm

Søren Nielsen 

Det er formentlig en anden person, som står bag. Politiet beder igen offentligheden om hjælp med oplysninger i sagen

SILKEBORG Lokalpolitiet i Silkeborg vil mandag formiddag løslade den 29-årige mand, som i første omgang var mistænkt for at stå bag et voldsomt røveri mod guldsmeden Vibholm Guld og Sølv lørdag eftermiddag i Silkeborg.

Ifølge politikommissær Bent Riber Nielsen tyder noget på, at manden ikke er den rigtige. Det er kommet frem under afhøringen mandag morgen.

- Der er nogle ting, som ikke hænger sammen. Manden har et alibi, som er bekræftet, og dermed er der også et tidsforløb, som ikke hænger sammen. Derfor løslader vi ham, og går videre med efterforskningen, siger Bent Riber Nielsen, der dog oplyser, at sigtelsen mod manden endnu ikke er frafaldet.

Politiet fremhæver dermed igen det overvågningsbillede af gerningsmanden, som blev fotograferet på vej ind i forretningen.

- Vi vil gerne høre fra personer, som kan have set gerningsmanden eller medgerningsmænd, som har befundet sig omkring Vibholm i tidsrummet mellem 14.50 og 15.10 lørdag eftermiddag, siger Bent Riber Nielsen.

Politiet har tidligere oplyst, at manden slap af sted med et par guldbakker med forskellige guldsmykker og fire ure af mærket Certina.