- Jeg synes det er nærliggende at supplere mit koncept med modetøj. Skønhed og tøj hænger jo sammen, siger Ornilla Yokhana, indehaver af Ornillas Beauty Salon, der har fået forhandling af en række franske og italienske brand.

Skønhed og tøj går hånd i hånd

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Ornilla Yokhana udvider konceptet i Ornillas Beauty Salon, der nu også forhandler fransk og italiensk modetøj

SILKEBORG Det var næsten blot i forgårs, at 26-årige Ornilla Yokhana åbnede salon under eget navn på Fredensgade.

Og så alligevel ikke. For der er faktisk gået syv år, og som Ornilla Yokhana konstaterer med et smil, så er der sket en del siden etableringen på Fredensgade, hvor hun havde fokus på hår, make-up og negle.

Det fokus er der fortsat, men salonen er i mellemtiden flyttet ind i Søhuset på Christians 8.s Vej - og Ornilla Yokhana er også blevet mor til en lille »prinsesse«.

Senest har hun valgt at udvide forretningskonceptet, så hun nu også forhandler modetøj og -sko.

Franske leverandører
- Det var fint at flytte. Det gav lidt større synlighed og gode parkeringsforhold. Men man betaler også for det, konstaterer hun om lejen i Søhuset.

Derfor har hun valgt at supplere skønhedsbehandlinger, klip, farve, permanent og make-up med salg af modetøj.

- Jeg kan godt mærke konkurrencen fra andre saloner, så jeg har set på, hvilke muligheder jeg havde for at supplere min forretning. Og så fandt jeg ud af, at det egentlig var nærliggende at satse lidt på tøj og sko. Det hænger jo sammen med skønhed, siger Ornilla Yokhana, der har fået aftale med flere forskellige franske leverandører og en enkelt italiensk.

Unikke modeller
- Jeg er gået lidt efter, hvad jeg godt selv kunne tænke mig at gå i. Men jeg har også set på, hvad jeg tror, kvinder, der er lidt mere modne end min aldersgruppe, vil gå med, siger Ornilla Yokhana.

På bøjler og hylder finder man et udvalg af blandt andet gallakjoler, jakker, frakker, toppe, kjoler, sweatre og jeans. Og så kan man supplere og fuldende »looket« med et par stiletter.

- Jeg synes selv, jeg har fået et stort udvalg og lidt til enhver smag. Og det er unikke modeller, som man ikke finder andre steder i Silkeborg, siger Ornilla Yokhana, der officielt markerer det nye koncept for Ornillas Beauty Salon med »Grand Opening« den 15. april.