Foto: Colourbox

Ung mand fra Silkeborg afhøres for smykke- og urerøveri

Martin Hove Thomsen 

Flere borgere har tippet politiet efter at have set overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand bag smykkerøveri i Silkeborg

SILKEBORG Lokalpolitiet i Silkeborg har afhørt en yngre mand fra Silkeborg i forbindelse med røveriet i Vibholm Guld og Sølv på Østergade i Silkeborg.

Det oplyser den vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm.

- På baggrund af overvågningsfotoet, som vi sendte ud, har vi fået flere henvendelser fra borgere, der mener at kunne genkende manden. Han er blevet afhørt. Han har ikke tilstået noget, men grunden til, at vi holder på ham, er, at han er meget vellignende (i forhold til manden på overvågningsbilledet, red.), og så er han i forvejen kendt af politiet, siger Bjarne Askholm.

Lørdag eftermiddag ved 15-tiden røvede gerningsmanden Vibholm Guld og Sølv. Han truede personalet med en kniv og slap af sted med flere guldsmykker og ure.

Bjarne Askholm fortæller, at der fortsat mangler at blive foretaget nogle ransagninger i sagen, og endeligt er der nogle alibipunkter, som skal undersøges nærmere.

Mandag morgen afgør politiet sammen med sine jurister, om manden skal løslades eller fremstilles i grundlovsforhør.

Bjarne Askholm roser offentligheden for at hjælpe til med delinger af overvågningsbilledet på de sociale medier og for at rette henvendelse til politiet med oplysninger i sagen.