Gustav Dahl har forlænget med SIF. Foto: Martin Ballund

Ung SIF’er forlænger frem til 2021

Peter A. Sørensen 

Den skadede SIF’er Gustav Dahl har skrevet under på en ny kontrakt med SIF

FODBOLD Silkeborg IF fortsætter opbygningen af fremtidens hold. Efter spillere som Sammy Skytte, Robert Skov, Simon Jakobsen og Jens Martin Gammelby er kommet på lange kontrakter, er det nu Gustav Dahl, der har lavet en lang forlængelse. Venstrebacken har forlænget den aftale, der udløb i 2018 til 2021.

- Jeg er glad for, at vi har fået Gustav Dahl på en ny og længere kontrakt. Han har vist, at han er værd at satse på, og han har et stort potentiale i forhold til at udvikle sig endnu mere, siger SIF-manager Peter Sørensen.

Gustav Dahl har for alvor fået sit gennembrud i SIF i foråret, hvor han har var fast mand, indtil en skade i opgøret mod AaB gjorde ham ukampdygtig.

Gustav Dahl fik i februar sin debut for U20-landsholdet.