Trine Troelsen scorede 11 gange og var kampens store profil. Foto: Martin Ballund.

Drømmestart var ikke nok for Silkeborg-Voel

Peter A. Sørensen 

Trine Troelsen trak det helt store læs, men Silkeborg-Voel tabte til København Håndbold skal nu ud i en tredje DM-kvartfinale

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel havde chancen men i spændingsmættet kvartfinale i Jyske Arena tabte hjemmeholdet med 25-28 til København Håndbold.

Dermed skal de to hold ud i en tredje og afgørende kvartfinale i København om en uge.

Silkeborg-Voel fik ellers en drømme-start i den anden kvartfinale. Gæsterne virkede rystede fra start, og føringer på 6-3 og 8-3 til Silkeborg-Voel betød store panderynker på Københavns trænerbænk. Især fordi hjemmeholdet havde stor held med at straffe, at København tog sin målvogter ud og spillede med en ekstra spiller i angrebet.

Men fra 10-4 til Silkeborg-Voel begyndte København at finde opskriften og anført af Anne-Mette Hansen scorede København Håndbold fem mål i træk til pausestillingen 10-9.

Efter pausen tog gæsterne over, og Silkeborg-Voel var i knæ, da stillingen blev ændret til 14-16, men så begyndte både Stine Skogrand og Sofie Bæk at vågne op, og ved 20-20 efter et kvarter var det helt lige igen - for øvrigt efter Trine Troelsens 10. scoring. Hun var i særklasse hos hjemmeholdet.

Derefter svingende kampen som et pendul. Voel-holdet kom foran 22-20, men bagud med 23-26, for der manglede lige de sidste procenter og marginaler. Troelsens klasse var ikke nok, når flere andre ikke ramte topniveauet, men i stedet virkede lammet af nerver.

Nu venter så en tredje og afgørende kamp i København onsdag den 19. april klokken 18.30.