»Fast and Furious« er tilbage for ottende gang med premieren i Bio Silkeborg. Foto: UIP

Elitestyrken er tilbage

Danmarkspremiere på »Fast and Furious 8« i Bio Silkeborg

FILM Bio Silkeborg har torsdag danmarkspremiere på »Fast and Furious 8«, hvor Dom og Letty er på bryllupsrejse, og Brian og Mia har trukket sig ud af legen.

Resten af holdet er blevet benådet og nu er det berejste team ved at finde tilbage til hverdagen.

Men da en mystisk kvinde frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, han ikke synes at kunne slippe, og et forræderi mod dem, der står ham nærmest, bliver de stillet ansigt til ansigt med en udfordring, der vil presse dem som aldrig før.

Fra Cubas kyster og New Yorks gader til de frosne ødemarker ved Barentshavet kommer den lille elitestyrke til at krydse frem og tilbage over kloden for at stoppe en anarkist, der vil slippe kaos løs over verden. Og for at redde den mand hjem, som tømrede dem sammen som en familie.