Foto: Colourbox

Groft voldsoverfald i nattelivet

Brian Holst 

Tre mænd står bag et umotiveret overfald i midtbyen på en mand, der blandt andet brækkede et ribben

SILKEBORG En 22-årig mand fra Silkeborg fik natten til søndag en særdeles hårdhændet behandling, da han blev overfaldet i en baggård ved Galerie Moderne på Hostrupsgade.

Manden blev opsøgt af tre mænd, der spurgte, om han hed Sebastian. Det forklarede den 22-årige mand, at han ikke gjorde.

- Herefter slog den ene af mændene ham med en knytnæve i ansigtet, så han faldt til jorden. Bagefter fik han tildelt flere spark, mens han lå ned, fortæller Mette Therkelsen fra politiet i Silkeborg.

Bagefter stak de tre gerningsmænd af i retning mod Bindslevs Plads. Overfaldet skete klokken ca. 04.25 natten til søndag.

- De tre mænd beskrives til at være af somalisk udseende. To af dem bar kasket. Vi vil gerne i kontakt med vidner, der har set mændene - enten før, under eller efter overfaldet, siger Mette Therkelsen.

Den 22-årige mand blev efterfølgende kørt til akutklinikken i Silkeborg, hvor det blev konstateret, at han havde brækket mindst et ribben. Derefter blev han kørt til nærmere undersøgelse på sygehuset i Viborg. Politiet har ikke fået en status på, hvordan det går ham.

Hvis man har oplysninger i sagen, skal man tage kontakt til politiet på telefon 114.