Foto: Colourbox

Påsken bød på tre indbrud i Silkeborg

Påsken blev forholdsvis fredelig på indbrudsfronten i Silkeborg

SILKEBORG Silkeborgs borgere slap forholdsvis nådigt fra påsken, som ellers kan være præget af mange indbrud.

Det lokale politiet har kun fået tre anmeldelser om indbrud henover påsken. På Frejasvej blev en terrassedør fredag aften brudt op, hvorefter der blev stjålet fire bærbare computere, et Canon kamera og diverse smykker.

På bakkevænget blev der natten til lørdag brudt et kældervindue op, hvorefter der blev stjålet en mountainbike af mærket Specialized til en værdi af 12.000 kroner.

Derudover har der i løbet af søndagen været indbrud i en lejlighed på Resdal Bakke nord for Silkeborg, hvor der blev stjålet et smykkeskrin med smykker. Tyven kom ind ved at knuse en rude med en sten.

holst