BSV vandt i Holstebro efter en tæt kamp. Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV-træner: Nu ser det igen godt ud for os

Michael Helligsø 

Nikolaj Markussen og Sebastian Frandsen havde afgørende roller i det sidste minut, da BSV vandt 26-25 over TTH

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg er stadig i høj grad med i kampen om at komme i DM-semifinalerne.

Efter to skuffende nederlag i de første to kampe vandt BSV’erne den vigtige udekamp mod TTH Holstebro, der i egen hule blev besejret 26-25 efter en nervepirrende afslutning.

Matchvinder blev Nikolaj Markussen med 30 sekunder igen i en situation, hvor udeholdet var tæt på at blive dømt for passivt spil.

Kort før tid kunne Viktor Östlund have udlignet for TTH, men Sebastian Frandsen reddede forsøget, og så kunne BSV’erne ellers juble over en forløsende sejr efter en stærk præstation.

- Jeg var rigtig glad for præstationen. Det var en mega flot kamp af os. Vi har endda folk på vej tilbage.

- Vi fik resultatet ud af anstrengelserne, og det gør, at alt ser godt ud igen for os i slutspillet. Det er ikke færdigt. Vi skal formentlig have to sejre mere, men nu er vi i gang, jubler BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Han glæder sig mest af alt over, at hans hold igen var til at kende efter to dårlige indsatsatser.

- Vores projekt var at kigge væk fra resultaterne og prøve at få gang i individuelle og teammæssige præstationer, der rækker i retning af en semifinale. Det har vi savnet i de to første kampe i slutspillet. Vi har hverken været der individuelt eller kollektivt endnu.

- Vi så sindssygt mange gode præstationer. Helt som vi kender os selv. Også små præstationer, der blev store, siger træneren.

Sejren blev grundlagt på en glimrende første halvleg, som BSV vandt med 15-11.

Efter pausen kom TTH bedre i gang og kom endda foran med 19-18, hvorefter gæsterne ikke fik et lille hul.

Kampen var dog langt fra uafjort, og det endte med at blive et stort drama, hvor det i den grad var marginalerne, der afgjorde, hvem der skulle vinde og tabe.

Nikolaj Markussen var kampens store BSV-spiller med i alt ni scoringer, men der var stribevis af andre lyspunkter hos udeholdet.