Mikkel Cramer er med på rundens hold i Alka Superligaen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF-spiller på rundens hold

Mathias Hove Andersen 

Mikkel Cramer får hæder efter 29. spillerunde

FODBOLD Alka Superligaen har onsdag offentliggjort rundens hold efter 29. spillerunde i landets bedste fodboldrække, og Silkeborg IF er repræsenteret på venstre back, som varetages af Mikkel Cramer.

Det er SIF-backens præstation i mandagens nulløsning på udebane mod Viborg FF, der har givet en plads på det udvalgte hold.

Hele holdet ser således ud (4-4-2): Sten Grytebust (OB) - Karlo Bartolec (FCN), Erik Johansson (FCK), Frederik Møller (ACH), Mikkel Cramer (SIF) - Benjamin Verbic (FCK), Conor O’Brien (ACH), Jeppe Grønning (VFF), Rasmus Thellufsen (AaB) - Marcus Ingvartsen (FCN), Emiliano Marcondes (FCN).

Mikkel Cramer har indtaget positionen på SIF’s venstre back siden 1. april, hvor førstevalget Gustav Dahl måtte forlade hjemmekampen mod AaB med en skade. Sidstnævnte er dog på vej tilbage og var senest med i truppen mod Viborg.

Fredag aften klokken 18 mødes de to hold igen. Denne gang på Mascot Park i Silkeborg, hvor SIF kan sikre overlevelsen i Superligaen med en sejr. Kampen markerer samtidig Silkeborg IF’s 100 års fødselsdag.