Rasmius Kier.

Fløjspiller forlader BSV

Peter A. Sørensen 

Udskiftning på vej i BSV-truppen

HÅNDBOLD Den unge Voel-fløj, Rasmus Kier, er fortid i Bjerringbro-Silkeborg.

Kier ønsker mere spilletid og har fundet en ny klub.

- For mig handler det om at gå et trin ned for at kunne lægge et ekstra lag på mit spil. Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, fortæller Rasmus Kier.

Han har spillet en stor rolle i denne sæson, hvor den anden højre fløj, Johan Hansen, er skadet.

- Det har været ekstremt fedt. Jeg er dybt taknemlig for at have fået muligheden for at spille for Bjerringbro-Silkeborg. Det har været min drøm som ungdomsspiller. Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg drømt om at spille for Bjerringbro-Silkeborg, så jeg er meget stolt over at have fået den mulighed, siger Kier og fortsætter:

- Bjerringbro-Silkeborg har betydet meget for min udvikling. Der er kommet større opmærksomhed på mig, og jeg har fået en hjælpende hånd til at komme videre i min karriere. Jeg kunne helt sikkert sagtens se mig selv vende tilbage til Bjerringbro-Silkeborg, når jeg engang har lagt nogle flere lag på mit spil, siger fløjspiller, der indledte karrieren i Silkeborg-Voel.

Hans store drøm er nu at slutte med sin tid i Bjerringbro-Silkeborg af med en medalje – og helst en af guld.

- Det kunne være en virkelig fed måde at slutte af på, og det vil jeg virkelig kæmpe for i de næste måneder.

Cheftræner Peter Bredsdorff glæder sig over, at Bjerringbro-Silkeborg endnu engang har vist sig som et godt sted for unge spillere, der vil udvikle sig og hjælpes videre.

- Det er endnu et godt eksempel på, at det er lykkedes os at tage en spiller, der er på vej og bringe dem videre. Det vil der komme flere af i fremtiden. Vi er glade for at hjælpe Kier videre til en større rolle, og det åbner for, at nye folk kan komme til, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.