Ida Bang and The Blues Tears er et ungt, fremadstormende svensk bluesband, som lørdag spiller på Rampelys.

Ung blues på Rampelys

MUSIK Under teamet »The Young Generation of Blues« præsenterer B’Sharp på lørdag en dobbeltkoncert med to unge bluesbands.

Ida Bang and The Blue Tears er et ungt svensk bluesband med base i Stockholm. I 2015 vandt de Swedish Blues Challenge og repræsenterede Sverige i European Blues Challenge i Italien i 2015. Her blev det til en flot fjerde plads ud af 20 bands fra hele. Bandet blev dannet i 2013 og udgave deres første CD »Possibilities« i 2016. Frontfigur i bandet er den 26-årige sangerinde Ida Bang. Hun er tydeligt inspireret af Bonnie Raitt og Susan Tedeschi. Aftenens andet band er Tygesen Trio fra Aarhus med den blot 21-årige Frederik Tygesen i front.

Han dukkede som ung teenager op til lokale jamsessions og blueskoncerter, og siden da er det gået stærkt.

Frederik Tygesen er guitarist og sanger med et stort talent.