Det er Motor Mille, der styrer slagets gang, når Cirkus Arena på mandag er i Silkeborg. Foto: Kasper Loeftgaard

Cirkus Arena på Cirkuspladsen

Cirkusforestilling i eventyrenes verden i Silkeborg

SILKEBORG Motor Mille styrer slagets gang, når Cirkus Arena åbner op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden på Cirkuspladsen på Kastaniehøjvej i Silkeborg på mandag den 24. april.

I år har Cirkus Arena fået besøg af Motor Mille, som har lånt Cirkus Arenas store eventyrbog. I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, ti hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord.

I år har Cirkus Arena flere numre på programmet, og publikum kommer til at møde artister i verdensklasse, som på magisk vis alle sammen bærer rundt på deres helt eget eventyr i en nytænkt cirkusforestilling.