Fællessang i sognehuset

BRYRUP Sognehuset i Bryrup kommer fra dette forår til at danne rammen om en sangcafé, der bliver holdt en gang om måneden.

Fællessangen er udgangspunktet for arrangementerne, og Højskolesangbogen og salmebogen rummer mange af de sange og salmer, der bliver sunget.

Man kunne dog godt forestille sig, at sangcaféen er medvært ved arrangementer med et andet repertoire - bare det har fællessangen som fokus, for det er netop blevet videnskabeligt bevist, at fællessangen styrker både åndedræt og menneskers sociale liv.

Der er sangcafe i Bryrups sognehus allerede på tirsdag den 25. april, hvor temaet passer perfekt til årstiden. »Kom, maj, du søde, milde!« af Niels W. Gade lægger navn til dette arrangement, der hylder både foråret og flere af Gades kompositioner.

Organist ved Vinding, Vrads og Bryrup Kirker og sangpædagog Niels Bo Emgren sætter sig ved klaveret.