Stella Vogelius har siden 2014 arrangeret en lejr, hvor mindrebemidlede familier kunne slå telt op på en græsmark ved hendes landejendom på Linåvej. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Stella opfordrer andre til at overtage sommerlejr

Camilla Abildgaard Skovmose 

Selvom Stella Vogelius har fundet en ny bolig, kan hun ikke nå at komme på plads før, der skal afholdes en ny sommerlejr

LINÅ Siden 2014 har Stella Vogelius holdt sommerferie i sin have for trængte familier, som ikke har haft råd til ferie.

Tidligere på foråret blev den ejendom, hun boede på erklæret uegnet til beboelse, og hun var tvunget til at flytte. Det satte en brat stopper for årets sommerlejr.

Nu har hun efter to måneders søgen fundet en ny landejendom, som hun flytter ind i d. 1. juni.

- Det er selvfølgelig skønt endelig at have fundet et sted, men flytningen det hjælper desværre ikke så meget på sommerlejren, siger Stella Vogelius og fortsætter:

- Jeg kan simpelthen ikke nå at komme på plads i min nye bolig, før sommerlejren skal afholdes.

Andre må tage over
Derfor opfordrer hun andre til at overtage ansvaret for lejren i år, og hun stiller sig til rådighed for gode råd og vejledning.

- Jeg har et håb om, at der sidder nogen derude, der har lyst til at hjælpe udsatte familier, lige så meget som jeg selv, siger Stella Vogelius.

- Værkeriet i Lemming kunne være et oplagt sted at afholde lejren, og de har allerede inviteret til en rundvisning og drøftelse af mulighederne, siger hun.

Selv er hun på ledighedsydelse og leder efter et fleksjob på grund af den kroniske sygdom fibromyalgi.

- Jeg og mine egne to børn har heller ikke råd til at rejse på ferie, så måske kunne det være vores tur til at være gæster på sommerlejren i år, siger Stella Vogelius.