Foto: Danbolig Silkeborg

80 købere skrevet op til de 80 lejligheder i Papirtårnet

Søren Nielsen 

Der er stor interesse for at erhverve sig en lejlighed i det kommende Papirtårn

SILKEBORG Det er ikke bare på papiret, at det ser spændende ud.

Nu har 80 personer også skrevet sig op på en liste, fordi de har seriøse overvejelser om at købe en lejlighed i Papirtårnet.

Det oplyser ejendomsmægleren Danbolig Silkeborg ved Simon Freund Jensen.

- Vi har oplevet, at mange af de kunder, som har kontaktet os, har fortalt om, at de har ventet på, at der for alvor bliver bygget et spændende bolig-projekt i hjertet af Silkeborg, hvor man for alvor vil kunne få en central beliggenhed krydret med en fænomenal udsigt. Derudover har vi fået mange positive reaktioner på det tegningsmateriale, som er blevet offentliggjort i forhold til arkitekturen og selve bebyggelsens ydre fremtræden og udtryk. Jeg fornemmer bestemt, at der har været et opsparet behov blandt Silkeborgenserne for, at få fingrene i netop sådanne lejligheder, som Papirtårnet tilbyder, siger Simon Freund Jensen i en pressemeddelelse.

De interesserede købere vil i nærmeste fremtid blive inviteret til et såkaldt pre-sales arrangement. Her vil de få præsenteret lejlighederne før alle andre. Simon Freund Jensen oplyser dog, at listen endnu ikke er lukket.

Papirtårnet bliver 70 meter højt og ventes at stå færdig i 2020.

Bag projektet står investeringsselskabet Aberdeen Asset Management, der købte grunden af Silkeborg IF Invest.

Se i galleriet hvordan udsigten kommer til at være i 70 meters højde.