Lola Jensen holder foredrag ved årsmødet i Superbrugsen på Øster Bordingvej.

Brugs-årsmøde med besøg af familievejleder i Øster Bording

øSTER Humor, provokation og gode råd er ingredienserne, når Superbrugsen Øster Bordingvej afholder årsmøde for medlemmerne lørdag den 29. april i Øster Bording Forsamlinghus.

Det sikres med et indlæg fra familievejleder Lola Jensen, der er kendt fra TV2.

Hun vil sætte familien Danmarks hverdag på humoristisk spids og komme med sine løsninger på, hvordan du kan få job, familie og børn til at hænge sammen. Det er nemlig muligt at møde hverdagen med en mere positiv indstilling. Det hele behøver ikke at være gråt og træls. Lola Jensen stiller i udsigt, at hvis du behersker den positive indstilling, vil du opleve fornyet familie- og arbejdsglæde samt trivsel.

- Vi vil være med til at gøre det nemmere for vores medlemmer at få gode oplevelser sammen i familien i en travl hverdag f.eks. omkring maden. Vi glæder os til at møde rigtigt mange af vores medlemmer og blive inspireret sammen med dem, siger Helle Rosenlund, der er formand for butiksbestyrelsen.

Ved årsmødet, der finder sted umiddelbart efter foredraget, vil der være orientering om det forløbne år og hvilke fremtidsplaner, der er for butikken. Der bydes også på en let anretning.

Billetter til foredrag og spisning kan købes i brugsen. Det er gratis at deltage i selve årsmødet.