Lørdag er forårsomvisning i Skulpturparken ved Kunstcentret Silkeborg Bad.

Rundt om skulpturene på Kunstcentret Silkeborg Bad

KUNST Lørdag er der omvisning i Skulpturparken ved Kunstcentret Silkeborg Bad, hvor man kan få et indblik i parkens mange forskellige skulpturer. Der er flere mere end 25 forskellige skulpturer i parken og de har hver deres historie.

Turen giver et indblik i et udvalg af skulpturerne og deres forskellige virkemidler og udtryksmåder.

Nogle få skulpturer har haft deres plads i parken siden 1929, hvor stedet fungerede som kurbad, men de fleste er først kommet til efter Kunstcentret Silkeborg Bad begyndte at sætte præg på området for snart 25 år siden.

På turen rundt i parken kan man opleve, hvordan både ældre og nyere skulpturer forholder sig til de steder hvor de er stillet op.