Der bliver atter taler, musik, boder, aktiviteter og hygge ved Silkeborg Museum ved det fælles 1. maj-arrangement. Foto: Jakob Stigsen Andersen

1. maj med taler og TV2-kopier

SILKEBORG På mandag er det 1. maj, og Arbejdernes Internationale Kampdag skal naturligvis også fejres i Silkeborg.

Det foregår som sædvanligt i haven ved Silkeborg Museum, og det er LO Silkeborg-Favrskov i samarbejde med Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten, der står for arrangementet, der varer hele eftermiddagen.

Talerne i år er LO-næstformand på landsplan, Nanna Højlund, byrådsmedlemmerne i Silkeborg, Søren Kristensen (S) og Hans Okholm (SF) samt byrådskandidat Claus Løwe Klostergård (ALT) samt Enhedslistens folketingskandidat Malte Bang.

Der vil være fællessang med Kim Schultz, og undervejs vil bandet Road to Cairo stå for den musikalske side af underholdningen i et par omgange, og det hele afsluttes med en koncert med TV2-kopibandet »Nutidens Unge«.

Som tidligere år vil de politiske partier og faglige organisationer være repræsenteret med boder, og der kan købes øl, vand og vin og pølser, og der vil være snobrød og aktiviteter for børn.