Kulturhuset på Hostrupsgade i Silkeborg inviterer onsdag den 3. maj til en forfatteraften i selskab med Søren Poder, der efter grundig research og med inspiration i de seneste årtiers mange skoleskyderier har skrevet romanen »Sidste skoledag«.

Foredrag om skoleskyderier i Kulturhuset

SILKEBORG Den midtjyske forfatter og journalist Søren Poder er gæst ved en forfatteraften i Kulturhuset på Hostrupsgade i Silkeborg onsdag den 3. maj.

Søren Poder er forfatteren bag den meget realistiske roman »Sidste skoledag«, og han vil dels fortælle om, hvorfor romanens fiktive jeg-figur, Charles Albert Ingreen, beslutter sig for at skyde sine klassekammerater, dels om hvorfor det tog tre år at skrive historien: Hvordan kommer man i gang? Hvor kommer idéerne fra, hvordan sætter man ord på dem - og hvordan får man fat i en Glock 17-pistol til billedet på bogomslaget?

Den 42-årige forfatter, der til daglig arbejder som journalist i Mediehuset Herning Folkeblad, vil selvfølgelig også læse lidt op fra bogen - og svare på de spørgsmål og deltage i den debat, som hans oplæg helt sikkert vil udløse.

Arrangementet er gratis.