Fysioterapeut Eva Nørmark Heden fra Vinding vil have folk ud og træne i naturen.

Outfit i Løndal Skov

VINDING Den smukke natur ved Vinding og Løndal inspirerer nu også til, at her starter et hold i »outfit«, der er motion og træning i det fri.

Det er fysioterapeut Eva Nørmark Heden fra Vinding, der vil have folk ud og opleve naturen og den friske luft samtidig med, at de træner. På tirsdag den 2. maj sidst på eftermiddagen giver hun derfor en prøvetime i udfordrende og målrettet træning med både løb og gang samt udspænding og bevægelser, og det foregår alt sammen i skovens kuperede terræn. En træningsform, hvor alle kan være med, uanset niveau, og hvor man kan give den gas, alt efter hvad man kan præstere.

Det foregår i Vinding Tved med udgangspunkt fra Løndalvej, hvor Løndal Skov deles af marker.

Eva Nørmark Heden har mange års erfaringer som privatpraktiserende fysioterapeut, og er vant til at færdes i naturen i forbindelse med vandreture, løb og træning. Efter tirsdagens prøvetime, oprettes der fra ugen efter et fast ugentligt hold i outfit.