Knytnæve To er dømt for diskoteks-vold

Slagsmål og køller i nattelivet

Tre unge mænd kunne søndag aften tage hjem fra byen med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den ene af mændene blev desuden sigtet for overtrædelse af våbenloven.
Ved midnatstid lørdag stødte de tre mænd unge mænd sammen i Nygade i et regulært knytnæveslagsmål, hvor det var to mod en. Slagsmålet blev opløst, men de to mænd på henholdsvis 20 og 21 år lovede at vende tilbage til den tredje mand på 21 år.

Lidt senere stødte den enlige 21-årige mand fra Silkeborg igen på de to mænd. Denne gang havde de køller på sig, så den 21-årige besluttede sig for at ringe til politiet og selv anmelde episoden.

Politiet sendte en patrulje af sted, og i Estrupsgade traf patruljen to unge mænd, der bar på slagsvåben. Politiet valgte at sigte den ene af mændene for overtrædelse af våbenloven. Det var den 20-årige mand, der kommer fra Holstebro. Manden bar på et rør.
Desuden henvendte flere vidner sig til politiet, så nattens første episode udløste en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen til alle tre mænd.