Fingeraftryk Beboerne i fem forskellige boliger er i løbet af weekenden kommet hjem til indbrudstyves "arbejde".

Tyve slog til mod fem huse

En lille dreng eller pige skal muligvis vente endnu længere, før der er råd til det helt store ønske. En tyv løb nemlig med 200 kroner fra en sparebøsse, da der fredag eftermiddag eller aften var indbrud i en villa på Dalsvinget i Silkeborg. Foruden de 200 kroner blev der også stjålet et gavekort på spisning og biograftur for to personer. Tyven kom ind ved at afliste en rude på entredøren mellem kl. 16.00 og 22.20 fredag.

Udbyttet var anderledes stort, da der fredag mellem kl. 06.30 og 13.30 var indbrud i en villa på Kirsebærvej i Silkeborg. Her kom tyven ind ved at opbryde en vestvendt terrassedør med et koben. Tyven var inde i stuen og har her stjålet en Ipad, bærbar computer og en compoundbue, der er en slags flitsbue, der kan bruges til eksempelvis jagt.

På Perikonvej i Sejs slog tyve til natten eller morgenen mellem lørdag og søndag kl. 01.00 til 09.10. Politiet kunne ikke konstatere, hvordan tyvene kom ind i villaen, men i hvert fald blev der her stjålet en hvid Samsung fladskærm, en harddisk-optager med dvd og et B&O væghængt radio/cd-anlæg.

Fredag eftermiddag blev et indbrud på Allinggårdsvej ved Svostrup opdaget. Indbruddet er begået mellem tirsdag den 14. oktober kl. 15 og fredag kl. 15. Her kom gerningsmanden eller -mændene ind ved at opbryde en todelt stalddør, formentlig med et koben. Tyven har rodet huset igennem, ligesom der også var hældt opvaskemiddel ud i køkkenet. Fra huset blev der stjålet et mini-musikanlæg, mens det ikke lykkedes tyven at få et fladskærmstv med, så det blev ødelagt i stedet.

En indbrudstyv forsøgte også at komme ind i en villa på Frydensgade i tidsrummet fra fredag kl. 18.00 til søndag 10.30. Her blev en rude i terrassedøren knust og døren forsøgt sparket op, men det lykkedes ikke tyven at kom ind af den grund.