Jyske Bank Netbank Opdateringerne af netbanken skulle gøre den bedre til forskellige skærmopløsninger. Foto: Jyske Bank

Jyske Netbank får nye funktioner

Jyske Bank er snart klar med en række forbedringer til kundernes netbank. I løbet af november og december vil banken af tre omgang indføre små ændringer.

Første omgang af forbedringer kommer den 9. november, hvor netbanken får nyt design, en simplere menu og mulighed for at tjekke sin saldo uden brug af NemID.

Anden omgang af opdateringer kommer den 21. november, når der bliver muligt at overføre penge mellem egne konti uden at benytte NemID. Samtidig vil en overførsel til en anden person dukke op med det samme hos modtageren.

Den 13. december kommer tredje omgang af opdateringer så, denne gang bliver en tidligere funktionalitet indført. Det bliver nemlig muligt at se sine dankortbetalinger i weekenden. Den funktionalitet var til stede den gamle version af netbanken, der blev udskiftet i efteråret 2012.