Gift ved første blik En lokal kvinde får i aften debut i tv-programmet Gift ved første blik. Foto: DR/Snowman

Lokal kvinde skal giftes på tv

DR1 har i aften premiere på anden sæson af tv-programmet "Gift ved første blik". Premieren er samtidig begyndelsen på livet som gift kvinde for 41-årige Jeanette Rafn, der bor i Silkeborg.

Programmet drejer sig om otte singler, der bliver gift med hinanden to og to, selvom de slet ikke kender hinanden. Parrene bliver sat sammen af to psykologer, en antropolog og en præst. De fire par er blevet til som følge af en casting-proces, der begyndte med 400 tilmeldinger.

Jeanette Rafn havde ikke selv regnet med, at hun kom igennem castingen, men den gik altså.

- Jeg troede jo heller ikke på det, da jeg kom til casting første gang. Der var rigtig mange piger, der havde meldt sig til det her. Jeg tænkte bare, at det var en sjov oplevelse, og så prøver jeg det. Men så fik jeg at vide, at jeg var gået videre til match-runden, og så ville vi få at vide én uge før optagelserne, hvis vi gik videre, og de havde fundet et match til os, siger Jeanette Rafn.

Og netop en uge forinden, fik hun et opkald fra Danmarks Radio, at der var fundet en match til hende.

- Så bankede hjertet rimelig meget, siger hun.

Jeanette Rafn og de syv øvrige singler kan opleves for første gang i aften kl. 20.45, men allerede i eftermiddag mellem kl. 16 og 17 kan du høre et interview med Silkeborgs repræsentant på Din Radio Silkeborg.

[caption id="attachment_356" align="alignleft" width="400"]Jeanette Rafn Jeanette Rafn har tidligere forsøgt sig med eksempelvis netdating. Foto: DR/Snowman[/caption]