Asfalt

Falske asfaltarbejdere rundt om Silkeborg

Politiet modtog i går anmeldelser fra tre forskellige borgere om falske asfaltarbejdere, der tilbyder at lægge asfalt i privatpersoners indkørsel eller gårdsplads.

Asfaltarbejderne kom vidt omkring, da de tre anmeldelser er kommet fra henholdsvis Funder Skolevej kl. 09.45, Resenbrovej kl. 12.00 og Nisset Sønderhede kl. 13.00.

Asfaltarbejderne har tidligere tilbudt sig inden for Silkeborg-området, og fremgangsmåden er den samme denne gang. En engelsktalende mand i en hvid pickup tilbyder privatpersoner at købe billigt restasfalt, og han kan også sørge for, at det bliver lagt.

- Vi kan bare advare mod at tage imod tilbuddet. Godt nok lægger de asfalten, men hverken mængde eller kvalitet svarer til prisen. Og bagefter er de ikke til at få fat i, så er de enten rykket videre eller rejst tilbage til England, siger Keld Grosen Jensen fra politiet i Silkeborg.

Ingen af de tre anmeldere er hoppet på det lovende tilbud.